fbpx
Vi kører på hele Sjælland.
Vi kører på hele Sjælland.

Muldvarpebekaempelse der virker

Muldvarpe er en plage for mange haveejere og landmænd landet over. Men der findes flere måder, man kan komme muldvarpene til livs på. Stop-Muldvarp.dk hjælper med effektiv muldvarpebekæmpelse, der passer til dit behov.

Der skal bare en enkelt muldvarp til for at underminere en hel græsplæne. Og muldvarpene giver da også mange haveejere, bønder og greenkeepere grå hår i hovedet. For har man ikke rigtige udstyr og erfaring, kan muldvarpebekæmpelsen være kompliceret.

Er din have hårdt plaget af muldvarpe, er det derfor nødvendigt at få professionel hjælp. Stop-Muldvarp.dk tilbyder muldvarpebekæmpelse ved hjælp af gasning, og det er den absolut mest effektive form for muldvarpebekæmpelse, der benyttes i Danmark.

Med vore specialudstyr gasses gangsystemet med CO₂, hvilket får aflivet på en human og smertefri måde. Vores metode er lettere end at skulle sætte fælder og sakse. Muldvarpene aflives dermed på en human og smertefri måde.

Hvis dine naboer også har problemer med muldvarpe anbefaler vi at i går sammen og booker tider samme dag. På den måde undgår i at muldvarpe i området flytter rundt.

Stop-Muldvarp.dk ikon

Om Muldvarpe

Muldvarpen føder i gennemsnit 4 unger men kan få helt op til 7 stk. Ungerne dier hos moderen i 4 til 6 uger, og bliver typisk i hendes gangsystem i ca 1 måned derefter. Når de forlader gangsystemet, sker det på jordoverfladen eller ved at grave gange i de aller øverste jordlag. De unge dyr søger til arealer, hvor der ikke findes andre muldvarpe. Her danner de deres eget gangsystem eller benytter et gammelt, forladt system. Der er normalt kun et kuld om året.

Stop-Muldvarp.dk CO2 ikon

Sådan fjerner vi Muldvarpe

Vi anvender specialudstyr som dræber muldvarpe i gangsystemet med CO₂. Vores metode er langt lettere end at skulle sætte fælder som skal passes og samtidig mere miljøvenlig i forhold til at anvende fosforbrinter som er virkelig giftigt som som kræver certifikat for indkøb og anvendelse.

Hele operationen tager, afhængig af omfanget, mellem 30 og 60 min.

Stop-Muldvarp.dk ikon

Hvad skal du selv gøre?

Hvis du gerne vil have hjælp fra stop-muldvarp.dk, skal du helst ikke gøre noget selv. Lad muldvarpeskud være uberørte, så bliver vores arbejde lettere og effekten bedre. Når vi er færdige er du velkommen til at udjævne alle muldvarpeskud.

Du kan evt. booke et opfølgningsbesøg. Hvis vi ikke kom helt i mål giver vi 10% rabat på andet besøg indenfor 30 dage.

Muldvarp – Hvilke tegn?

Muldvarp og dens skud er de sikreste tegn. Men da mosegrise også laver skud, kan man efterse græsplænen for huller og overfladiske gange. Synker man i, når man går på græsset, kan det meget vel være mosegrise og ikke muldvarpe.

Generelt graver muldvarpe noget dybere – specielt i det sene efterår, hvor en muldvarp vil forebygge mod vinteren, så gangene ikke oversvømmes af tøsne. Muldvarpe laver generelt større skud. De værste perioder for skud er det tidlige forår og senefteråret. Specielt i år har det været slemt med muldvarpeskud rundt omkring. En mild vinter og et vådt forår giver stor aktivitet i gangene.

Selvom der er tale om mange skud, er der nødvendigvis ikke mange muldvarpe. Tommelfingerreglen er, at skud fra muldvarpe er større end en halv håndbold.

Både en muldvarp og mosegris kan uden problemer underminere en parcelhushave, hvis der ikke foretages nogen bekæmpelse i tide.

Mosegrise

Det er ikke altid let at adskille mosegrise fra muldvarpe, da mosegrise også kan skyde jord op som muldvarpe. Derfor kan man sige, at det kræver et trænet øje at kende forskel, men ellers kan man som oftest artsbestemme muldvarp fra mosegrise ud fra flere kriterier.
Generelt så ligger gange fra mosegrise noget højere – og ofte helt under eller på selve græstæppet. Også skud omkring hække, frugttræer og bede er et tegn på mosegrise. Det sikreste tegn er dog, at man synker i græsset, da mosegrise underminerer græsset lige under overfalden og med tiden føles græsset som en gyngende grund. Det ses ofte at mosegrise overtage tomme gangsystemer efter at muldvarpe har forladt disse. Mosegrise kan til forveksling ligne mus eller en lille rotte. Deraf navnet “vandrotte”. Den er dog brun, en anelse mindre, uden nævneværdig hale og ørerne ligger fladt med kroppen.