fbpx
Vi kører på hele Sjælland.
Vi kører på hele Sjælland.

Sådan fjerner vi Muldvarpe

Vores metode

Gasser gangsystemet med CO₂

Med vore specialudstyr gasses gangsystemet med CO₂, hvilket får aflivet på en human og smertefri måde.

Effektiv bekæmpning af Muldvarpe og Mosegrise

Muldvarpe har nærmest altid har været et problem i Danmark, er der flere måder at bekæmpe dem på. Disse metoder inkluderer gift, muldvarpesakse, fælder og gasning. 

 

Muldvarpesakse og fælder

Private benytter hovedsageligt muldvarpesakse og andre fælder. Muldvarpesaksen er dødbringende, og samtidig er den meget effektiv, da der sjældent er mere end 10 muldvarpe per hektar. Altså kan man hurtigt komme af med problemet og måske afskrække andre muldvarpe.

 

Med Fosforbrint gift

Det er ikke almindeligvis tilladt for private haveejere at benytte gift til bekæmpelse, men det er stadig muligt i erhvervsmæssige sammenhænge at benytte giftgaspellets, som består af fosforbrinte. Fosforbrinte er særligt effektivt, men det er også meget farligt, hvorfor en professionel skal håndtere giften.

 

Gasning af Muldvarpegangsystemer

Vi anvender specialudstyr som afliver Muldvarpe i gangsystemet med CO₂. Vores metode er lettere end at skulle sætte fælder og sakse. Muldvarpene aflives dermed på en human og smertefri måde.

Når du har booket et besøg, ringer vi på dit oplyste telefonnummer ca. 30 minutter inden vi ankommer. Du skal være hjemme på tidspunktet så du kan anvise os området som skal ryddes. Betalingen foretages via MobilPay når vi ankommer.

Hvis dine naboer også har problemer med muldvarpe anbefaler vi at i går sammen og booker tider samme dag. På den måde undgår i at muldvarpe i området flytter rundt.

Se hvordan vi gør…