fbpx
Vi kører på hele Sjælland.
Vi kører på hele Sjælland.
Når du anvender vores service

Forretningsbetingelser

Hvilke opgaver løser vi?

Vi løser som udgangspunkt kun opgaver for private (huse, villaer og sommerhuse). Har du en landejendom, er du velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Har du behov for hjælp i din virksomhed, kan du også kontakte os herfra for en nærmere aftale.

Pris

Du ser priser fra vores booking side. Vælg dit område og omfang så vises prisen med det samme. Prisen som vises er total prisen og er sammensat af henholdsvis forventet kørselstid og den tid som vi afsætter til opgavens løsning. 

Prisen du præsenteres for under bookingen gælder som udgangspunkt. Skulle omfanget af opgaven afvige fra det oplyste, kan vi inden arbejdet påbegyndes aftale en merpris på dagen.

Prisen som vises er all-inclusive og inkluderer naturligvis også kørsel.

For bookinger med flere end 60 muldvarpeskud, vil vi kunne bede om en yderligere beskrivelse af omfanget, inden opgaven accepteres fra vores side.

Betaling og kvittering

Betaling foretages når vi ankommer og inden opgaven påbegyndes. Vi modtager kun betaling via MobilePay. Ønsker du en kvittering, så oplys det venligst under besøget. Kvitteringen fremsendes efterfølgende digitalt via email.

Garanti

Vi kan desværre ikke give garanti for at alle muldvarpe og/eller mosegrise forsvinder fra din ejendom. Vores metode afliver de muldvarpe som befinder sig i de gangsystemer som vi bekæmper. Det ses ind i mellem, at flere besøg gennem en periode kan være nødvendig. Hvis du booker et genbesøg inden for 30 dage, tilbyder vi 10% rabat på opfølgningsbesøget.

Aflysning fra kunden

Du kan aflyse din aftale med os frem til 24 timer før det bookede besøg. Du aflyser ved at skrive en email til os her.

Aflysning fra Stop-Muldvarp.dk

Stop-Muldvarp.dk kan på et hvilket som helst tidspunkt aflyse et hvert besøg. Dette vil være såfremt vores udstyr er defekt og kræver service, eller hvis der til eksempel opstår sygdom.

Ændring af dato og tidspunkt

Af hensyn til vores ruteplanlægning tillader vi ind i mellem at rette henvendelse for at ændre aftalte datoer og tidspunkter. Enhver ændring bekræftes efterfølgende via email. 

Under besøget

Du skal være tilstede på dagen for at anvise vores medarbejder området som skal bekæmpes, med mindre andet er aftalt på forhånd.